×
×

Καρκίνος Προστάτη

Η MDxHealth στην Ελλάδα

  • Δεκ 16, 2017

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την εκπροσώπηση της MDxHealth στη Νότια Ελλάδα!

Η MDxHealth είναι μία πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας η οποία παρέχει διαγνωστικά επιγενετικής με κλινικά χρήσιμη πληροφορία για την προσωποποίηση της διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου. 


SelectMDx

Μη επεμβατική εξέταση ούρων για την αποφυγή της βιοψίας του προστάτη όταν δεν είναι απαραίτητη

Μία δοκιμασία υγρής βιοψίας για να ξεχωρίσουν οι ασθενείς αυξημένου κινδύνου για κλινικά σημαντικό καρκίνο του προστάτη από εκείνους με πολύ χαμηλό κίνδυνο για επιθετική νόσο.
Αυτή η εξέταση συμβάλλει στην καθοδήγηση των αποφάσεων για λήψη βιοψίας από τον προστάτη:

Color

Ο Γενετικός Έλεγχος Κληρονομούμενου Καρκίνου Color

Ανακαλύψτε εάν διαθέτετε γενετική προδιάθεση για εμφάνιση των συχνότερων μορφών κληρονομικού καρκίνου.

Το γενετικό τεστ Color αναλύει 30 γονίδια – συμπεριλαμβανομένων των BRCA1 και BRCA2 – και βοηθάει γυναίκες και άνδρες να ανακαλύψουν εάν διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο εμφάνισης των συχνότερων μορφών κληρονομικού καρκίνου, όπως ο καρκίνος του μαστού, των ωοθηκών, του παχέος εντέρου, του παγκρέατος κ.α.

Επιλέγοντας το Color

PROLARIS - Myriad

Prolaris®: Ένας προγνωστικός δείκτης για τον Καρκίνο του Προστάτη

Το Prolaris® είναι ένας γενετικός έλεγχος που αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους θεράποντες ιατρούς να προβλέψουν την επιθετικότητα του καρκίνου του προστάτη σε συνδυασμό με κλινικές παραμέτρους όπως το Gleason score και το PSA. Το Prolaris είναι ένας άμεσος δείκτης της μοριακής βιολογίας του καρκίνου του προστάτη. Εκτιμώντας τα επίπεδα έκφρασης γονιδίων που εμπλέκονται στον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, το Prolaris είναι ικανό να προβλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πρόοδο της νόσου.